Många roliga och spännande saker denna vecka.

Vi har en student i klassen denna vecka. Han utbildar sig till lärare och är på fältpraktik. Under våren kommer han tillbaka för sin VFU. Det ser vi fram emot. Här är även Amanda på bild, eftersom hon presenterade två olika program på datorn, som vi ville pröva. Mycket bra program som fick igång eleverna bla Quizlet.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Denna vecka har vi Må bra-vecka på skolan. Två ”fältare” har besökt oss och pratat om hur man ska uppföra sig på nätet. Temat var Min kropp. I idrotten lekte eleverna en lek där ögonen var förbundna. Micke har också talat om hälsa, bla kost och motion. I hemkunskap har man jobbat med jämställdhet ur ett historiskt perspektiv(se Albins blogg). I bild och musik har temat varit I have a dream. Vi gick en tipsrunda som handlade om barnkonventionen och hörde på en engelska hörförståelse om barnaga också.

Utöver detta förbereder vi Klöxhult 40 år. Från och med kl. 14.30 den 7.11 serveras fika i den nya matsalen för föräldrar och elever 4-6. Efter fikat kan man besöka 6a:s, 6b:s och 6c:s klassrum där vi ställer fram Mot nya höjder arbetet, ämnespresentationer i filmformat samt experimentpresentationer mm. I ett par utrymmen i skolan kan man se ett bildspel med gamla foton och gamla shower som spelats in. Vill man gå en rundvandring ut på avdelningarna är man välkommen att göra det. Kl. 16.00 är föräldrar 4-6 inbjudna till en musikföreställning i idrottshallen. Där uppträder skolans alla årskurser med varsitt nummer. Ännu en gång varmt välkomna!

Obs! Ingen skolskjuts hem denna dag.

Efter lovet fortsätter vi kämpa på. De muntliga nationella påbörjas v. 45. Engelskaprov på torsdag v.45 osv. Skam den som ger sig!!!

Mia o 6b

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.