Jag; en berättare/elevtext

Vår mässa höll på från klockan 1500-17.30. Vi fick öva att tala inför publik. Vi övande också på att jobba tillsammans. Vi gjorde detta för att visa föräldrarna vad vi har gjort under året. Stationerna vi visade var:

Programmering, historiskt drama, engelska drama och berättelser, svenska berättelser, deckare med trailers samt konsthörnan (bild, musik, slöjd och dans).

På programmeringsstationen kunde man se scratch, microbit och Dash and Dot. Dramat om historia handlade om Gustav Vasa. Engelska drama var roliga sketcher. I svenska berättade vi om Kråkslottet, intervjuer och en gammal saga om en guldfisk.

I tailergruppen fick man lyssna till texter ur våra deckare, lära sig om hur vi gjort trailers med hjälp av en app. Vi visade också tre trailers. I konsthörnan fick man även se en känslodans.

I idrottshallen gjorde vi TABATA, dansade vals, schottis och line-dance. Vår syslöjdlärare, Annika, spelade dragspel! Vi presenterade också vårt arbete om Norden och sjöng en Avicci-låt. Det kom minst 120 gäster. Tack till alla som kom!

/Simon, Jonah, Hanna, Siri, Liv och Noomi

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.