Vi drar ihop säcken inför sportlovet.

Då är det en veckas arbete kvar innan lovet. Vi färdigställer flera projekt:

Vi får vårt sista uppdrag i Story-line:

Vi skriver klart breven till Stockholm och vi gör små vän-kort till våra fadderelever i åk 1. I temat nätkultur jobbar vi med olika delar för att visa er den 20.3 kl.14.30.

I matematik har vi jobbat med ekvationer och har prov på torsdag. Mia har gett oss repetitionsuppgifter till tisdag så vi kan kolla om vi kommer ihåg alla fyra räknesätten, negativa tal samt ekvationer. Nu har alla delat dokumentet Isvaken för att få feedback av varandra. Då är det bara Mia som ska kommentera våra texter innan vi får skriva ut dem. Vinterbilderna till texterna blev fina och hänger på väggen. Engelskaprov har vi också bokat in tisdag v. 10. Vi har redan fått de papper vi ska plugga (två sidor på ett papper). De finns i väskan.

torsdag nästa vecka firar vi Alla-hjärtansdag. Då delas vi in i blandade grupper med a och c för att utvärdera Skolbarometern, jobba med hälsa samt ha utelektion (pulka eller åka skridskor). Vi jobbar i samma grupper som vi kommer att ha när vi förbereder nätvanepresentationerna.

Nästa vecka är sista samtalsveckan. På torsdag skriver Mia ner en liten rapport över samtalen. Det sätts in under Hembrev på bloggen. Välkommen ni som har tid nästa vecka!

/4b

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.