4 b i action

Det vackra och stämningsfulla Luciatåget tog andan ur oss samt gav stämning för hela den fortsatta dagen. Årskurs 5, Musik-Michael, mentorerna, ljud och ljus, ja alla hade gjort ett enastående arbete tillsammans med de skönsjungande eleverna. Bravo! Luciafikat efteråt var smaskens, så också jullunchen. Det är mycket som är bra men julen.

      

Ola från Karlavagnen gav oss en ”Give me five hand” när han besökte oss för att berätta om deras verksamhet. Det var lärorikt och bra. Texterna som vi skrivit om våra bilar är nu framförda och upphängda på Beachroad. Bilarna är nästan klara. En bil är på verkstaden=), en annan är fortfarande på fabriken. Här ser ni alla ”familjebilar”:               

Innebandylagen planerade kläder och hejaramsor idag. Vi har hela tre lag: Neljä b, 4 b är bäst och The goals. På tisdag är det dags, 19.00 på Linnéskolan, blir det turnering för hela slanten.

Vi har vanliga lektioner också. Matte är mångas favoritämne. Det är inte så farligt med multiplikation med många minnessiffror. Sakta men säkert fastnar det. I svenska hade vi verbförhör idag. Efter jul repeterar vi alla ordklasser igen, för att befästa det vi lärt oss. Lägg märke till att vi har nya bänkar också. Det tackar vi för.

En rolig sak till hände idag. Vi fick brev från våra brevvänner i Stockholm. Sååå roligt det var. Vi ville skriva svar direkt, men Mia säger att alla klasser inte fått alla sina brev ännu, så vi ska vänta med det tills alla kan svara.

Trevlig tredje advent önskar vi i 4b!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.