v.47 Kreativiteten flödar

Hall0!

Våra hustexter i storyline är klara. Här är ett par exempel:

Till vår stora glädje fanns det post i brevlådan också:

Denna gång ska vi bygga en bil till familjen. Sååå kul! Först ska det göras en skiss, efter det bygger vi vår bil av ett mjölkpaket. Vi tävlar också: Vilken bil blir finast, snabbast eller går längst?

                      

I bild har vi färglära. Här ser ni övningsarbeten. Vi får bara använda grundfärgerna röd, gul och blå. Nästa vecka ska vi måla en tavla. I geografi handlar det om Sverigekartan. Nu har vi hittat städer, älvar och sjöar. Nästa vecka har vår lärare gjort flera övningar åt oss. Då ska vi hitta i registret i kartboken och dessutom söka fakta om Sverige på internet.

Hur går det med Buggen, undrar ni? Jo tack, det går suveränt! Kolla här:

   Nu kan vi sju turer.

På måndag och tisdag ska vi lära 4c och 4a att dansa. Vi har planerat hur det ska gå till idag. Lite nervöst känns det, men såklart roligt också.

I morgon kommer prästen Kalle ut till oss för att lära oss Gamla testamentet på ett spännande sätt. Det ser vi fram emot.

/4b

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på v.47 Kreativiteten flödar

  1. Linda Eliasson skriver:

    Oj, vad ni arbetar bra! Så mycket ni hunnit lära er under veckan. Julius har även lärt mig de olika turerna på buggen här hemma vilket har varit jättekul? Hälsningar Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.